Hjem > Linker

Nyttige lenker

Registreringssentralen for historiske data ved universitetet i Tromsø har bl.a. folketellinga fra 1875 for Orkdal, og eiendomsmatrikkelen fra 1886 (1890).
Slektshistoriske kilder 1500 - 1900 gir også for Orkdal en oversiktlig informasjon over forskjellige historiske kilder, og hvor de er å finne.
Dis-Norge er en foreningen med formål å skape et landsomfattende forum for databehandling i slektsforskning.
Norsk slektshistorisk forening er Norges eldste riksdekkende forening for slektsforskere
Slekt i Norge er en nyhetstjeneste for slektsforskere.
Mormonernes slektsbase, family-search er en omfattende base for slektsforskere, med data fra hele verden.
Dokumentasjonsprosjektet var et prosjekt for å gjøre universitetssamlinger elektronisk tilgjengelige. Avsluttet i 1997.
Kurs i gotisk håndskrift
Heimesida til Orkdal Kommune